Победом обележити старт сезоне

Бачкопаланачка Бачка у војвођанској премијери дочекује Први мај

717
Milan Mitrović (Izvor: ofkbacka.rs)

У суботу (13.08.) од 19 часова екипа Бачке ће на свом стадиону у првом колу нове српсколигашке сезоне угостити Први мај из Руме. У паузи између две сезоне, Бачкопаланчани су значајно изменили свој састав, који ће старт првенства покушати да обележи победом.

– У нову сезону улазимо са једним потпуно новим саставом. Временски услови нису нам ишли на руку али исто су, што се услова тиче, прошле и остале екипе. Припреме смо почели нешто касније у односу на друге, што надам се, неће оставити значајније последице на нашу игру и остварене резултате. Међутим, и поред тога, мислим да смо ипак успели да се добро припремимо и да можемо равноправно да се такмичимо са осталим екипама у лиги. Екипа Првог маја је доста велика непознаница за нас. Познато нам је да су и Румљани, баш као и ми, значајно променили свој састав. Једино што могу да обећем је да ћемо данас дати свој максимум, баш као што смо га давали и током припремних утакмица, али и на свим тренинзима – каже Милан Митровић, шеф стручног штаба Бачке.

О утакмицама које су одиграли у припремном периоду Митровић је напоменуо: „Припремне утакмице су ипак нешто друго у односу на првенствене. Настојаћемо у сваку утакмицу да уђемо, са циљем да постижемо голове и побеђујемо. Ми у ову сезону, поучени ранијим искуствима, улазимо опрезно и без великих најава. Нова екипа је у питању, доста је подмлађена, а наше амбиције су да се пре свега консолидујемо на свим нивоима. Након тога ћемо видети где смо и шта све можемо. Има још доста времена до завршетка прелазног рока, па ће извесно је, бити и долазака и одлазака игрча. Надам се да ће наши навијачи, пре свега, бити задовољни нашим односом према игри и противницима, а за шта ће то бити довољно видећемо – нагласио је Митровић.

Шеф струке Бачке, је напоменуо, да проблема око састава екипе нема, па ће данас против Првог маја Бачкопаланачни извести најјачи састав у овом тренутку.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here