Radnički ispratio „Plave“ sa superligaške scene (VIDEO)

Radnički – Bačka 5-1

216

Glavni sudije: Miloš Djordjić
Pomoćnici: Svetozar Živin i Milan Šutulović
Strelci: 1-0 Gavrić 12. min. 2-0 Mitrović 15. min 3-0 Gavrić 19. min 3-1 Ratković 20. min 4-1 Gavrić 33. min 5-1 Kovačević u 80. min (iz jedanaesterca)
Žuti kartoni: Djuričković (Radnički), Radjen i Žakula (Bačka)

Goleada na Čairu za kraj. Radnički ubedljiv protiv Bačke. Već posle uvodnih 20. minuta na semaforu je stajao rezultat 3-1 za Radnički.

Posle uvodnih ispitivanja snaga na terenu Gavrić je u 12. minutu doneo prednost domaćim fudbalerima. Samo tri minuta kasnije na semaforu je stajao rezultat 2-0. Ovog puta strelac je bio Mitrović. U 19. minutu bilo je 3-0. Kiks mladog čuvara mreže Bačke Vukašina Pilipovića i Gavrić je lagano sproveo loptu u mrežu. Odmah posle polaska sa centra Bačka je izvela odličan napad a Ratković rutinski završio akciju za 3-1. Radnički je u 33. minutu poveo sa 4-1, a strelac je ponovo Gavrić. To je bio njegov het-trik na današnjoj utakmici za totalni “potop” Bačkopalančana u prvih 45 minuta. S tim rezultatom se otišlo na pauzu.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

U nastavku Bačka je u 53. minutu izvela odličnu akciju, ali je šut Ratkovića odlično ukrotio Kojić. U 59. minutu Paradjina je mogao da smanji rezultat, ali je opet Kojić odlično intervenisao.

U 80. minutu Radnički je poveo sa 5-1. Siguran egzekutor najstrože kazne bio je Kovačević, a predhodno je golman Pilipović srušio Djuričkovića u svom kaznenom prostoru.

Do kraja susreta nije bilo više prilika za promenu rezultata. Radnički Bačka 5-1.

Slavlje u Nišu, Radnički je ostao u Superligi, a Bačka odlazi u Prvoligaško društvo.

RADNIČKI: Kojić, Stevanović, Bjeličić, Djuričin (od 56. min Petrović), Aksentijević, Gavrić (od 78. min Ristić), Mitrović (od 66. min Trifunović), Kovačević, Pantelić, Djuričković, Stanković (od 78. min Ćirković)

BAČKA: Pilipović, Nedeljković, Paradjina (od 78. min Živić), Radjen, Njamculović (od 60. min Mihailović), Ratković (od 68. min Rihoe), Zličić, Žakula, Stojanović, Eskić (od 68. min Ilić), Mijatović.


Pogledaj: Orlovi poleteli, pa aterirali

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here