Samo ne niže od desetog mesta

Fudbaleri "Hercegovca" u jeku priprema za nastavak prvenstva

500

GAJDOBRA: Pod rukovodstvom trenera Siniše Stanivuka, fudbaleri „Hercegovca“ iz Gajdobre vredno se pripremaju od 18. januara za predstojeći deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi – Sever.


Osnovni cilj Gajdobrana u nastupajućoj polusezoni je očuvanje statusa vojvođanskog ligaša. Na kraju prvog dela prvenstva, „Hercegovac“ Je zauzeo osmo mesto sa dvadeset tri osvojena boda.

– U prvom delu priprema akcenat smo stavili na opštu izdržljivost potom ćemo raditi na opštoj izdržljivosti, a nećemo zapostaviti ni rad sa loptom. Kako bi što spremnije ušli u nastavak prvenstvene trke za bodove, planirali smo da odigramo pet kontrolnih utakmica.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

– Ove nedelje u planu je odigravanje kontrolnog susreta sa „Crvenom zvezdom“ iz Novog Sada. Potom će uslediti utakmice sa paroškom „Budućnosti“, „Slavijom“ iz Pivnica, dok bi generalna proba bi trebala da bude sa ekipom „ČSK Pivare“ iz Čelareva 28. februra. Start drugog dele prvenstva uslediće 7. marta – raportira Siniša Stanivuk, trener Gajdobrana.

Kada je igrački kadar u pitanju, Stanivuk ističe:

– U naše redove tokom ove zime stigao je Malešev iz „Tvrđave“ iz Bača. Malešev igra na mestu krilnog napadača. U „Hercegovac“ se vratio Radovan Trivunović, doskorašnji član „Sokola“ iz Nove Gajdobre. Na žalost, Zoran Novčić neće nam biti na raspolaganju zbog povrede ukrštenih ligamenata, a on će van stroja biti najmanje šest meseci. Treninzima uglavnom prisustvuje petnaestak fudbalera. Naše ambicije se svode na plasman do desetog mesta što nam garantuje opstanak u ligi. Verujem da smo u stanju da ih ostvarimo –  zaključio je Stanivuk.


Pročitaj: Pedeset godina gaji golubove

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here