Супериорни Гајдобрани

Пионири ФК "Херцеговац" из Гајдобре прваци ПФЛ Сомбор – Југ

Извор: Недељне новине

Пионири гајдобранског „Херцеговца“ иза себе имају изванредну сезону. Наиме, млади гајдобрански фудбалери су освојили убедљиво прво место у пионирској ПФЛ Сомбор – Југ са импресивних четрнаест победа, без пораза и гол разликом од чак 91:6.


Екипа коју са клупе води тренер Миодраг Албијанић представљала је страх и трепет противничким екипама.

– Не бих никога појединачно издвајао, јер су сви играли као тим и били више него одлични. Целу сезону и зиму су вредно тренирали и то им се на крају исплатило, каже тренер пионира „Херцеговца“ Миодраг Албијанић.

Освајањем првог места у ПФЛ Сомбор – Југ Гајдобрани су играли у баражу за попуну Квалитетне лиге где су одмерили снаге са вршњацима оџачког„Текстилца“. У првом мечу у Оџацима је било 1:1, а у реваншу у Гајдобри без голова (0:0). У виши ранг су, ипак, отишли пионири „Текстилца“, па Гајдобранима следи још једна сезона у ПФЛ Сомбор – Југ.

За екипу тренера Миодрага Албијанића су играли: Миљан Куљић, Василије Бајин, Стефан Вујовић, Бошко Рауковић, Матеј Савчић, Страхиња Лучић, Миодраг Албијанић, Страхиња Бодо, Никола Вуковић, Бранко Куљић, Стефан Јањић, Ненад Трифуновић, Саво Мрковић, Немања Вујовић, Симеон Божин.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here