Trivunović prezadovoljan sezonom

U FK "Soko" iz Nove Gajdobre

670

U nedavno okončanoj sezoni Međuopštinske fudbalske lige Bač, Bačka Palanka i Bački Petrovac, novogajdobranski „Soko“ je zauzeo drugo mesto i plasirao se u baraž za popunu područne lige Sombor.


Istina, Novogajdobrani nisu prošli u viši rang, ali je protekla sezona bila iznad svih očekivanja.

Stoga ne čudi ni zadovoljstvo trenera „Sokola“ Veseljka Trivunovića.

Izvor: Nedeljne novine

– S obzirom na sve okolnosti, protekla sezone je bila veoma uspešna. Klub se stabilizovao posle nekoliko sezona neigranja, a formirana je i škola fudbala gde imamo puno dece. Igrači su, ipak, najzaslužniji za ove rezultate, jer su se svojski trudili tokom sezone i na treninzima i na utakmicama, pokazali su pravi odnos prema klubu, a atmosfera i drugarstvo su bili na visokom nivou, kaže trener „Sokola“ Veseljko Trivunović.

S obzirom na uspeh ostvaren u takmičarskoj 2020/21 godini, nameće se zaključak da će se „Soko“ naredne sezone boriti za prvo mesto.

– Videćemo. Klub će se sigurno pojačati tokom leta, a u toku su razgovori sa upravom koja želi da budem igrač i trener u narednoj sezoni. Videćemo kako će se završiti, ali moje zadovoljstvo proteklom sezonom je i što klub odlično funkcioniše, dodaje bivši reprezentativac Srbije i kapiten omladinske ekipe „Crvene zvezde“ Veseljko Trivunović.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 


Pogledaj: Srđan Stojčevski šefuje na „Vavi“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here