Турнир пратило око 1.000 гледалаца

ФК „Херцеговац“ у Гајдобри организовао турнир за млађе категорије

930
Извор: Недељне новине

ГАЈДОБРА – Током викенда (4. и 5. јуна) Школа фудбала ФК „Херцеговац“ из Гајдобре организовала је турнир за млађе категорије на коме су се надметали млади фудбалери 2010. и 2012. годиште.


Оно што је одлика овог турнира је податак да је током два дана такмичење пратило око 1.000 људи.

Најпре су се у суботу такмичили дечаци рођени 2010. године, а турнир је имао и интернационални карактер. Међу тринаест екипа учесница нашли су се и гости из Републике Српске – „Љубиње“ и „Херцеговац“ из Билеће. Прво место је у овој конкуренцији освојила екипа „Обилића“ из Змајева, други је био „Борац“ из Прогара, а трећа ШФ „Петар Пуача“ из Новог Сада.

У недељу су на терен изашли две године млађи фудбалери. Учествовало је дванаест екипа, а најбоља су била „Крила Крајине“ из Бачке Паланке, „Текстилац“ из Оџака је заузео друго место, а „Петрика“ из Новог Сада се нашла на трећој позицији.

– Организација је била веома добра, а учествовало је у оба дана око 300 фудбалера, каже Миодраг Албијанић испред организатора. – Веома нас радује велика посећеност на турниру, а следеће године планирамо да га подигнемо на још виши ниво.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here