Bjelica objavio NBA magiju, tagovao Gajdobru

Posebno je zanimljivo da je na fotografiji za lokaciju stavio Gajdobra

1339
Foto: Facebook/Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica briljirao je na otvaranju NBA sezone u dresu Golden Stejt Voriorsa protiv Los Anđeles Lejkersa (121:114), a nakon toga je na Instagramu imao neobičnu objavu.


Srpski košarkaš povremeno objavljuje fotografije na Instagramu, ali ovog puta je odlučio da podeli jedan trenutak sa meča protiv Lejkersa.

Podelio je snimak basketaške finte koju ju je „prodao“ Entoniju Dejvisu kada je postigao poene na drugi obruč. Ipak, posebno je zanimljivo da je na fotografiji za lokaciju stavio Gajdobra.

Gajdobra je srpsko selo u opštini Bačka Palanka i pravi je fenomen jer iz njega potiče čak 39 doktora nauka i 37 reprezentativaca.

Neretko ga zovu Srpska Sorbona, iako zapravo nema ni srednju školu.

„U Gajdobri postoji nešto što je onaj starogrčki agon. Stalna potreba za nadmetanjem, za postizanje viših ciljeva, za takmičenjem, za uzdizanjem, za uzrastanjem u svojim oblastima“, rekao je jednom prilikom prof. dr Jovo Radoš, bivši predsednik Karate saveza Jugoslavije.

Znaju imena sportista ili doktora nauka, pa čak i onih čiji roditelji potiču odavde.

„Ogroman je broj, preko osamnaest reprezentativaca u rukometu. Što se tiče košarke, tu su najpoznatiji igrači Mirko Milićević, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić“, ističe Stojan Dangubić.

Na ovu objavu Bjelice reagovao je proslavljeni srpski glumac Gordan Kičić samo jednom rečju „Direktore“.

Podsetimo, Bjelica ima nekoliko nadimaka, ali „Profesor“ najbolje govori šta radi na parketima više od decenije. Fotografiju su komentarisali i Tadija Dragićević, Damijan Rudež i mnogi drugi.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here