Херцеговац попут брзог воза протутњао Београдом

Наредне суботе од 17:00 часова у оквиру последњег кола плеј-офа у Гајдобру у госте долази екипа Борца из Земуна. Кошаркаши Херцеговца ће се борити за 3. место и историјски успех.

БЕОГРАД – У оквиру 7. кола плејофа кошаркаши Херцеговца су попут брзог воза протутњали кроз Београд и победили екипу Слодеса резултатом 112:84.


Од првог минута су Гајдобрани показали да домаћини из Београда на овој утакмици немају чему да се надају. Изузетно је тактички утакмицу припремио тренер Херцеговца Милош Лубурић, а играчи су уз веома висок степен енергије спровели на терену све тактичке замисли тренера и резултат није изостао.

У екипи Херцеговца сви играчи су се уписали у стрелце: Антић 18, Дангубић 1, Кнежић 6, Зарић 9, Тодорић 19 уз 14 асистенција, Марић 12 уз 8 скокова и 7 асистенција, Радовановић (капитен) 20 поена и 14 скокова, Кумовић 10, Младеновић 2, Ивеља 15.

Наредне суботе од 17:00 часова у оквиру последњег кола плеј-офа у Гајдобру у госте долази екипа Борца из Земуна. Уколико би екипа Херцеговца победила у овом мечу, а екипа Џокера у Сомбору добила Пирот, Гајдобрани би направили феноменалан историјски успех и завршили би сезону на сјајном трећем месту. Из КК Херцеговац зато позивају публику да у што већем броју дођу у халу и подрже кошаркаше у последњем мечу у овој сезони.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here