Mlađi pioniri Feniksa ubedljivom pobedom počeli sezonu

289

Počelo je i takmičenje u mlađim kategorijama KSV. Prvog vikenda je nastupila samo jedna selekcija KK „Feniks“.

Mlađi pioniri – 2008. godište su gostovalli u Srbobranu ekipi KK „Srbobran“. Posle nikad duže pauze u takmičenju svi su jedva želeli da se steku uslovi za nastavak takmičenja. Iako su koristili celo leto za naporne treninge, tek u takmičenjima se vidi koliko su igrači napredovali.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Na samom početku utakmice se videla velika želja i borbenost obe ekipe, ali i nedostatak utakmica pa su obe ekipe imače puno grešaka i promašaja. Ipak su se u takvoj situaciji bolje snašli igrači Feniksa i posle prvog dela su vodili sa 12:8. Već u drugom periodu su mnogo popravili igru pa su koristili svoje šanse, manje su grešili i u boljem procentu pogađali šuteve na koš. Samim ti i razlika je rasla u korist Feniksa, pa je na kraju ovog dela iznosila 39:14.

U trećem periodu su svi igrači dobili priliku da pokažu šta znaju, ali razlika nije dolazila u pitanje pa je nakon ovog perioda rezultat iznosi 48:24. Poslednji period je doneo ponovo odličnu igru gostiju na ovom meču i razlika se penjala do konačnih 69:27.

Na ovom meču su za Feniks nastupili: Lakić J. , Vujinović L., Tankosić V., Zelenović V., Jovin M., Radoš S., Stojaković M., Gašparević A., Vujčić V., Kosovac A., Klučik N., Petković U., pod vodstvom trenera Lauter Marka.


Pogledaj: Održan Drugi memorijalni turnir u stonom tenisu „Jovan Bogdanović Vanja“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here