Рукометном клубу „Лавови БП“ 200 хиљада динара за Школу рукомета

Одлуком Покрајинског секретаријата за спорт и омладину

344

БАЧКА ПАЛАНКА – На адресу РК „Лавови БП“ стигло је још једно признање. Наиме, Покрајински секретаријат за спорт и омладину, вреднујући рад овог бачкопаланачког клуба, доделио му је 200 хиљада динара. Ова средства клубу из Бачке Паланке, додељена су ради реализације програма „Школа рукомета за децу“.

Средста су одобрена и додељена бачкопаланачком клубу, на основу учешћа на јавном конкурсу за финансирање посебних програма, који ће још више допринети развоју спорта у АП Војводина. Основна идеја овог програма је анимирати дечаке и девојчице и омогућити им да се укључе у бављење рукометом на прави начин.

Након овог значајног признања, из бачкопаланачког клуба упућују позив родитељима да доведу децу у СХ „Тиквара“, како би их упознали са његовим радом и тренерима који раде у њему – Аном Батинић Тешановић, Пером Шешумом и Драганом Суџумом. Батинићева, Шешум и Суџум раде свакодневно са децом. Тренинзи за девојчице и дечаке су понедељком, средом и четвртком од 8 и 14:30 часова.

„Жеља нам је да се и деца и њихови родитељи приближе спорту. Надамо се да ће наша школа рукомета имати значајан и дуготрајан утицај на развој овог спорта у Бачкој Планци, који има дугу традицију и веома добре резултате“ – истичу у РК „Лавови БП“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here