Панонке убедљиве у Новом Саду

ОК Нови Сад 2 - ОК Панонија 1:3

Извор: ОК Панонија

У тринаестом колу Друге лиге, Панонке су гостовале екипи Нови Сад 2, у недељу 12. фебруара. У узбудљивој утакмици пуној лепих и дугих поена екипа Паноније је успела да забележи победу и укњижи битна 3 бода.


„Честитам мојој екипи на победи и одличној игри. Такође, честитам младој екипи Новог Сада на сјајној игри и напретку за овај кратки временски период, много су боља екипа од оне коју смо угостили у другом колу. Ми смо одиграли одличну утакмицу, опет је тим био тај који је заједничким снагама успео да изгура утакмицу.

Тијана Ђурковић, ОК Панонија

Убавић је сјајно предводила екипу са чак 42 поена, Смиљанић, Ђурковић и Мајкић су у тренуцима када се ломио сет сјајно мирне главе примале сервис. Колбас је опет у кључним и тешким ситуацијама доносила праве одлуке у одабору нападача, Мандић је прошла битан напад на 24:23 за противника, Ђурковић направила блок за победу у сету, Штрбац одиграла корисно у сервису и одбрани, Перишић направила преокрет својим сервисима. Када се све то сабере опет смо показали да смо тим где је сваки играч битан. Настављамо даље да тренирамо и чекамо следећу утакмицу у нашој хали против Одбојке“, рекао је тренер Дарко Филипаш.

Састав Паноније: Бадањац, Колбас, Убавић, Ђурковић, Ћулибрк, Киртић, Штрбац, Мандић, Убавић, Смиљанић, Перишић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here