Победа Панонки у неизвесној борби

Остају непоражене у овом такмичењу

У суботу 19.11. у оквиру шестог кола друге лиге север виђена је права дерби утакмица у Сомбору између домаћег Volleystarsa и Паноније. Гошће су после пет сетова однеле заслужену победу и тако остали непоражена екипа у досадашњем такмичењу.


Панонке су кренуле силовито и први сет без проблема решиле у своју корист. У другом сету домаће одбојкашице водиле су цео сет по 4 или 5 поена разлике, међутим у кључним тренуцима, Панонија је одиграла сјајно и други период решила у своју корист.

У трећем и четвртом сету водила се права борба, али су у тим периодима домаћини вођени енергијом са пуних трибина дошли до изједначења и петог сета. У петом сету је постојао само један тим, а то је била Панонија, и пети сет решава у своју корист 15:10.

Панонке су и даље на деоби првог места, а следећи викенд им у госте долази Омладинац 2. Омладинац и Панонија су једине непоражене екипе, па се очекује лепа одбојкашка представа у суботу у 16 часова на Тиквари.

Састав Паноније

Бадањац, Колбас, Мајкић, Савић, Ђурковић, Малешевић, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић

Пионирско првенство Војводине (јужна Бачка)

У петак 18.11. у Гајдобри, у оквиру Пионирског првенства Војводине (Јужна Бачка) играли су ОК Соко и ОК Панонија. ОК Соко однео је победу резултатом 3:1.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here