Одржано полагање за појасеве

Из Карате клуба "Кизами"

Извор: Facebook/Karate klub Kizami - Bačka Palanka

БАЧКА ПАЛАНКА – Карате клуб „Кизами“ је 30. децембра прошле године организовао традиционално полагање за појасеве коме је приступило осамнаест кандидата.


Полагање је одржано у сали ОШ „Херој Пинки“, а седам каратиста је полагало за бели, док су преосталих једанаест полагали за оранж појас. Комисију пред којом су кандидати демонстрирали своје знање чинили су Бранислав Перишић, Владимир и Зоран Познанов.

– Сви кандидати су успешно положили за ученичка звања, а ја сам имао ту част да будем председник Комисије, каже Бранислав Перишић. – У овом клубу се добро и квалитетно ради са младим каратистима и то се може видети кроз резултате које они остварују на такмичењима. Право је уживање гледати млађе нараштаје како овладавају древном борилачком вештином, а у томе им помажу њихови тренери Владимир и Зоран Познанов, мајстори каратеа у Бачкој Паланци.

Носиоци белих појасева постали су: Јелена Срдановић, Лука Гаврић, Бранко Рељић, Урош Стоисављевић, Михајло Молнар, Немања Радивојков и Аљоша Ломонош. За оранж појас су положили: Тара Краљ,Тара Бјелић, Вања Вираг, Јован Пешић, Василије Морача, Лазар Морача, Јован Бабић, Михајло Паравина, Душан Зајц, Филип Станишић и Лазар Ступар.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here