Zvezda krenula po momka iz Pivnica – Dominika Dingu!

6473

Fitilj upaljen, da li će eksplodirati: Zvezda krenula po Dominika Dingu!

Pitanje je samo da li će Ural dozvoliti!

Dominik Dinga

BEOGRAD: Činilo se da je tim skockan, ali teška povreda Branka Jovičića sve je promenila. Vladan Milojević je prinuđen da Damijena Le Taleka, taman što je ovaj zablistao na mestu štopera, vrati na poziciju zadnjeg veznog. Tako se međutim otvorila rupa na mestu centralnog beka. Izgleda su ipak u Ljutice Bogdana procenili da će nju biti lakše zakrpiti nego onu u vezi, pa su čelni ljudi Crvene zvezde usmerili svu energiju na dovođenje U19 reprezentativca Srbije Dominika Dinge!

Istina, sve je tek u inicijalnoj fazi i tek treba videti koliko će zatezati Ural, klub 19-godišnjeg štopera, nekada velike nade novosadske Vojvodine. Prošle sezone, odigrao je Dinga 22 utakmice u ruskom prvenstvu i Kupu. Uglavnom je bio zakucan u startnih 11.

Međutim, ovog leta bio je u Uralovih startnih 11 samo u sudaru sa ekipom Rostova u prvom kolu (1:1). Naredne četiri utakmice presedeo je na klupi, a u prošlom kolu iz nama nepoznatih razloga nije bio ni u 18.

Zvezda nudi rešenje koje bi moglo da bude od obostrane koristi. Dinga bi ponovo igrao, a Zvezda bi dobila igrača od velikog potencijala. Pa da se rotira sa Vujadinom Savićem i Srđanom BabićemAbraham Frimpong bi pao na tek četvrto mesto.

Ali rano je uopše za priču o tome, jer Ural neće Dingu pustiti tek tako. Mada je Zvezda spremna da investira u talentovanog Novosađanina. Pritom, nije to više samo talenat. Mnogo znači jedna sezona u Rusiji.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here