Изабери и удоми свог новог најбољег пријатеља

Удоми пса и учини добро дело!

БАЧКА ПАЛАНКА – Из дана у дан смо сведоци присуства све већег броја животиња, нарочито паса, на улицама наше oпштине. Сви ти пси су некада били нечији, а онда су избачени на улице или у атаре, остали препуштени сами себи, у нади да ће се неко појавити и преузети одговорност за њих.

Удружење за заштиту животиња „Шапе Бачке Паланке“ помаже да те напуштене душе, које ничим нису заслужиле да то постану, пронађу свог новог, одговорног власника и нови дом.

ПСИ КОЈИ СЕ УДОМЉАВАЈУ

Свима вама, који размишљате да бисте могли постати власници ових паса, најпре добро размислите да ли сте спремни на вишегодишњу обавезу која подразумева одговорност према том живом бићу. Уколико јесте, можете нам се јавити да наведен број телефона или на ФБ страницу Удружења. Након тога ћемо се упознати, поразговарати, погледати место/окружење где би изабрани пас живео. Ви га можете узети на пар дана, како би реално сагледали какав бисте заједнички живот имали. После тог периода, можете трајно да га удомите, а за суживот неће бити потребно много – да га чипујете, водите рачуна о његовој добробити и да га волите. Сигурни смо да ће вам вратити стоструко!

Контакт телефон за удомљавање
062/544-269

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here