TНT мењачница, све уплате и исплате на једном месту

Старопаланчани, или они који се нађу у том делу Бачке Паланке неће морати да одлазе у центар да би обавили плаћања или заменили валуту. ТNT мењачница, у сарадњи са Pay Spotom је званично почела ради успешно од маја прошле  године.


„ТNТ “ мењачница налази се на уласку у Бачку Паланку, на углу улица Светозара Марковића и Краља Петра, преко пута Градског гробља. Сјајна локација, без велике градске гужве и редова како би вам олакшали плаћање свих врста рачуна, измиравања својих обаваза или мењање валута.

Поред увек повољног курса, циљ “ ТNТ “ мењачница је да обухвати што већи број услуга на једном месту како би максимално уштедели ваше време. У блиској будућности у плану је проширење услуга и то услуге фотокопирања и лото лутрија.

Поред ових услуга које живот олакшавају у мењачници “ ТНТ “ ће те увек затећи стрпљиво и љубазно особље, зато што је брига о клијентима на првом месту, како истиче власница мењачнице.

Трансфер новца у земљи

Пошаљите новац било којој особи у Србији, брзо, повољно и сигурно!

У питању је трансакција трансфера новца код које једно физичко лице из Србије, шаље новац другом физичком лицу, такође у Србији. Уплата (слање), односно исплата (пријем) средстава послатих на овај начин, може да се изврши у било којој од преко 300 филијала PaySpot широм Србије.

„Квалитет нашег пословања се огледа у томе што се прилагођавамо клијенту, штитимо ваше интересе, брзо и ефикасно завршавамо трансакције уместо вас“.

Иза дискретних шалтера увек ћете наћи љубазно и насмејано лице радница “ TNТ “ мењачнице, које су вам увек на располоагању и увек су ту да вам помогну.

„TNT “ мењачница – сигурност, љубазност и врхунска услуга.

Адреса:

Светозара Марковића 2, Бачка Паланка

Радно време:

Понедељак – Петак: 08:00-20:00

Субота: 08:00-14:00

Контакт: 

Телефон: 069 751 527

Mејл: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here