Нови бутик половне гардеробе – Bella Bp

Светски тренд половне гардеробe, популарног назива second hend, наставља се и у нашем  граду.

Светски тренд половне гардеробe, популарног назива second hend, наставља се и у нашем  граду. У улици Шафарикова 63 у Бачкој Паланци, отворeн је нови бутик половне гардеробе Bella Bp.


Половна роба коју нуди Bella Bp је изузетно очувана и пажљиво бирана за предстојећу сезону. Овде можете пронаћи модерне комаде одеће за пролеће, лето и хладније дане.

За све оне које су ентузијсти специјализованих продавница половне робе, којих је све већи број у последње време, сјајна вест. Bella Bp вам нуди половну робу, која претежмо стиже из Холандије, Белгије, Француске по изузетно ниским ценама. Највећи светски брендови попут Calvin Klein, H&M, Bershka, Stradivarisu, Vero Moda, Denim i mnogi други, доступни свима и за свачији џеп.

Bella Bp вам нуди  велики избор одеће за мушкарце, жене и  децу.

Поред широке понуде кошуља, панталона, тренерки, хаљина, сукњи, јакни, мајица, дуксева, фармерки, радних одела поседују и спортску опрему. Поред лудо ниских цена истичу се управо по спорткој опреми које нећете пронаћи у другим сличним продавницама. Шорцеви, мајице, дресови, спортски пруслуци и много још много тога у понуди спортке гардеробе. 

Битна информација за све оне што посећују и не посећују продавнице половне гардеробе, јесте да је сва роба која је у њиховој понуди хемијски третирана и исправна. Трагови коришћења на одећи су минимални.

Могли би се рећи да је у случају Bella Bp кавлитет несразмеран цени, јер су цене много ниже у односу на квалитет гардеробе.

Посетите Bella Bp и испратите њихову увек актуелну понуду.

Можете их запратити и на друштвеним мрежама :

 https://www.facebook.com/profile

 https://www.instagram.com/bellabp_polovna_garderoba


  Контакт:

: 062 845 1772

  Радно време :

Понедељак-Петак: 09:00 – 17:00

Субота: 09:00-14:00

 Локација :

Šafarikova 63

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here