Нова продавница половне робе у Бачкој Паланци „SD Moda Style“

На адреси Југословенске армије 19 у Бачкој Паланци, почетком фебруара отворена je продавница половне робе „SD Moda Style“ (second hand) koja нуди велики избор одеће на 60 квадрата пословног простора. 


Пратећи потребе и тражњу тржишта наше суграђанке, Вера Рајда и њена ћерка Маја Шпољарић отвориле су продавницу половне робе која купцима нуди велики избор повољне робе.

-Одувек смо желеле да радимо заједно, удруженим снагама, као мајка и ћерка. Дуго радим у сектору трговине, и већ дуго размишљам о овом потезу. Схватила сам да се све више људи окреће куповини половне гардеробе, зато што нуди већи квалитет по мањој цени у односу на реднову понуду истих оваквих ствари на нашем тржишту, реално гледано, у претходних пар месеци куповна моћ је пала – каже Маја за БАП ВЕСТИ.

Роба која се овде продаје потиче Немачке, Аустрије и Италије и код њих можете пронаћи велики избор одеће за мушкарце, жене и  децу. Поред широке понуде кошуља, панталона, тренерки, хаљина, сукњи, јакни, мајица, дуксева, фармерица у понуди имају и радна одела.

Тренутно је актуелно снижење, а нова роба стиже 6. марта

У овој продавници половне робе можете да набавите радна одела, мантиле, па чак и медицинска радна одела, а тренутно су на снижењу и њихова цена је 500 динара.

Завесе, постељине, столњаци, торбе, јоргани, играчке, веш – Све ово можете да пронађете у њиховој понуди. Сва роба која је у њиховој понуди је хемијски третирана и исправна.

Тренутно је код њих снижење, па можете да купите гардеробу за 300 динара по комаду, док су јакне нешто скупље и крећу се од 700 до 1000 динара, а тренерке су 400 динара.

Посетите ову продавницу која је, може се рећи, и породична идеја и погледајте шта је то што они могу да вам понуде. Верујемо да ћете сигурно наћи нешто за себе.

Радно време продавнице половне робе „SD Moda Style“ је сваког радног дана од 09:00 до 20:00 и суботом до 14:00 часова.