Floridа resort – Хедонистички ужитак уз обалу Дунава

Ваше је само да дођете, заузмете атрактивну позицију и сваког дана стварате незаборавне успомене.

Дунав је симбол Бачке Паланке који се посећује током целе године. Florida Resort, лоциран тик уз Дунав, је идеалан ресторан за „Добро јутро“, сјајан за поподневни одмор и незаобилазан за вече.


Добродошли су и најмлађи гости јер за њих постоји програм забаве.
Људи жељни фасцинантног погледа и укусне хране не пропуштају боравак у највећој башти на обали Дунава. Баш свако се осећа као код куће.

FOTO BAP VESTI

Уз пажљиво састављену карту пића, тачно охлађена вина и локално хладно пиво,  пролеће постаје омиљено годишње доба.

FOTO BAP VESTI

Одлучити шта јести је скоро па немогуће, зато се препустите феноменалном особљу. Они ће уместо вас решити све велике дилеме.


Florida resort нуди занимљиву гастрономску понуду на територији града Бачка Паланка, нешто сасвим другачије за гурмане и нови тренд за угоститеље.

– Уз традициоиналне рецепте спремљене на специфичан и модеран начин, по рецептури нашег цењеног шефа кухиње, скоро до савршенстава прецизирали смо гастрономску понуду, а тим Florida resort се побринуо за аутентични амбијент и угођај ресторана какав можете доживети само на обали Дунава.

Из њихове нове гастрономске понуде издвајају се пре свега рибљи специјалитети:

Кечига се традиционално служи на чардама поред Дунава, а начин припремања ове рибе у темпури и иновативно поигравање укусима и зачинима је нешто што свакако морате пробати.

Пастрмка у корици од зачина спада у рибљи деликатес прве класе. Мешавина зачина и поврћа даје јој додатну арому и укус па је овај оброк богат протеинима, изузетно здрав и феноменалног укуса.

Од рибљих специјалитета акценат стављају на надалеко чувени рибљи паприкаш по рецепту старом више од 100 година који њихов тим у кухињи спрема за вас сваког дана од свежег шарана.

Чекамо вас на месту где Дунав љуби небо…

Контакт за резервације: 

0648723998


Филозофија хране, вина и живота је уметност, а ми тежимо стварању хармоније у свим тим сегментима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here