Самоуслужна aутоперионица Ћосић – За блистав изглед вашег возила

Већ 15 година, 24 часа дневно , Ћосић аутоперионица је ту за вас. Сјајно место за беспрекорно чисто возило.Са својом репутацијом квалитета и поузданости, Ћосић Аутоперионица је постала препознатљиво место за одржавање возила.

Самоуслужна аутоперионица Ћосић, смештена на адреси Новосадски пут 27 у Бачкој Паланци, већ 15 година пружа врхунску услугу прања возила становницима Бачке Паланке и околних подручја. 


Са три редовна бокса за прање и једним вангабаритним боксом, Ћосић Аутоперионица има капацитет да задовољи потребе различитих врста возила. Без обзира да ли је у питању аутомобил, теретно возило или комби, овде ћете наћи све што вам је потребно да бисте постигли савршено чист резултат.

Са својом репутацијом квалитета и поузданости, Ћосић Аутоперионица је постала препознатљиво место за одржавање возила.

Једна од кључних предности Ћосић Аутоперионице је њихов посебан однос између шампона и топле воде. Са температуром од невероватних 54 степена, топла вода омогућава темељно и ефикасно чишћење сваког возила. Након прања и испирања под млазом воде под притиском од 110 бара, не морате се више бринути о брисању аутомобила јер нема потребе за тим.

Све фазе процеса прања обављају се са пажљиво обрађеном водом која не оставља никакве трагове након испирања.

Како би вам омогућили оптимално искуство прања, Ћосић Аутоперионица је опремљена жетонима за прање и испирање возила. Сваки жетон пружа 175 секунди квалитетне услуге прања и испирања. Такође, за оне који желе да усисају своје возило, доступан је и жетон за усисавање који омогућава 450 секунди темељног чишћења унутрашњости аутомобила. Цена жетона је 100 динара.

Важно је напоменути да Ћосић Аутоперионица ради 24 сата, сваког дана у години.

Без обзира на време или дан, можете се ослонити на њихову услугу. У случају било каквих проблема или питања, љубазно и стручно особље је увек ту да вам помогне.

Поред индивидуалних клијената, Ћосић Аутоперионица такође сарађује са различитим фирмама у Паланци тако што обезбеђује магнетне кључеве за прање. Ови кључеви омогућавају предузећима да једноставно управљају плаћањем и прањем својих возила.

„Већ 15 година, 24 часа дневно смо ту за вас – Ћосић аутоперионица. Сјајно место за беспрекорно чисто возило.“

 

  Радно време: 24 часа/7 дана у недељи (24/7)

  Адреса: Новосадски пут 27, Бачка Паланка

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here