VIDEO: Objavljen snimak tuče u kojoj je ubijen Amerikanac na Zakintosu

0
5772

Grčki mediji objavili su video-snimak tuče u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson ispred jednog kluba u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos.

Osmorica napadača na Amerikanca, među kojima su šestorica Srba, optuženi su za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem.
Snimak koji se pojavio na internetu nastao je mobilnim telefonom i prikazan je u okviru vesti grčke televizije. Najpre je prikazana rekonstrukcija događaja, potom učesnici, a sam snimak tuče počinje nešto pre šestog minuta video-priloga.
Šestorica Srba uhapšena su u petak zbog ubistva Afroamerikanca Bakarija Hendersona koje se dogodilo posle svađe u noćnom klubu.  Uhapšeni su N. P. (18) , S. S. (21), M. S. (25), M. I. (18), S. P. (22) i N. J. (22).  Navedeno je da su rodom iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitorađe i da su na letovanje krenuli autobusom iz Novog Sada, preko jedne beogradske turističke agencije.

Do sukoba na Zakintosu u kojem je ubijen Amerikanac, a zbog kojeg je uhapšeno šest Srba, navodno je došlo zbog fotografisanja sa konobaricom. S obzirom da to nije jedina verzija priče, uzrok i način na koji je Amerikanac ubijen utvrdiće policijska istraga.


IZVORB92
PODELI
Prethodni tekstPolicija sprečila napad huligana sa sekirom
Sledeći tekstNavodnjavanje blagodet za vreme suše (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here