Marina u neizvesnoj završnici sa liderom ipak bez pobede

195

Marina – Veternik 82:85

BAČKA PALANKA: U 7. kolu Druge vojvođanske košarkaške lige za seniore, košarkaši bačkopalanačke Marine ugostili su favorizovanu ekipu Veternika koja se nakon prvog dela prvenstva nalazi na deobi prvog mesta.

Bila je ovo možda i najbolja utakmica domaćih košarkaša u kojoj je malo nedostajalo do pobede. Meč je završen rezultatom 82:85, što jasno govori o neizvesnosti koja je bila prisutna do samog kraja.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Protivnik je prednost ostvario jedino u prvoj četvrtini koja je završena rezultatom 21:31. Posle prve deonice uspostavljena je rezultatska ravnoteža, tako da se na poluvreme otišlo sa rezultatom 38:41. U drugom poluvremenu viđena je bolja igra košarkaša Marine koji dobijaju treću deonicu. Poslednja deo igre okončan je rezultatom 18:18, a konačnih 82:85.

Trener Đukić bio je zadovoljan igrom koju su pružili njegovi igrači i bila je ovo možda i najbolja partija u kojoj je nedostajalo malo sportske sreće do osvajanja novih bodova.

Posle sedam odigranih kola KK Marina se nalazi na petom mestu.

Protiv ekipe Veternika KK Marina nastupila je sa sledećim sastavom: Dević, Suđic D., Šijakov, Mrđan, Mudrinić, Milovac, Đukic, Suđic U., Porobić, Čičković.


Pogledaj: Nakon ulaska u finale Kupa Vojvodine nova pobeda Hercegovca u prvenstvu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here