Debakl ČSK Pivare u Zrenjaninu

1291

Fudbaleri i uprava ČSK Pivare proživljavaju teške trenutke. Do nedavno stabilan srpski prvoligaš muku muči da opstane u Srpskoj ligi (grupa Vojvodina). I pored nekoliko dobrih rezultata ovog proleća, borba za opstanak je dodatno otežana debaklom koji su Čelarevčani doživeli u 28. kolu, u subotu (04.05.) u Zrenjaninu.

Radnički (Zr) – ČSK Pivara 6:1 (3:1) 

ZRENJANIN: Pred oko 350 gledalaca na stadionu kraj “Skrobare” fudbaleri Radničkog ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Čelarevčana rezultatom 6:1.

Prvi gol na utakmici u 14. minutu postigao je Krstinić nakon odličnog prodora i asistencije Savanovića. Gosti u 27. minutu izjednačuju preko Vujoševića, koji sa ivice šesnaesterca plasira loptu u levi ugao golmana Đurića. U 30 minutu  Grbić dodaje loptu za Savanovića koji je prosleđuje Matiću, a ovaj rutinski pogađa za ponovno vođstvo domaćih  od 2:1. Pred istek prvog poluvremena Savanović nakon odličnog duplog pasa sa Krstinićem pronalazi Matića koji postiže svoj drugi gol na utakmici za 3:1.

U drugom poluvremenu nastavila se odlična igra fudbalera Radničkog i u 65. minutu Grbić maestralno centrira na Savanovića koji glavom postiže gol za 4:1. Iskusni Vukelja koji je ušao u drugom poluvremenu postiže gol u  81. minutu, a konačan rezultat za ubedljivu pobedu postavlja raspoloženi Savanović za 6:1.

Pet kola pre kraja prvenstva ČSK Pivara zauzima 14. poziciju na tabeli sa 28 bodova.

Radnički: Milin, Đurić, Bjelica, Grbić, Jovanov, Kiš, Krstinić, Milivojev, Savanović, Matić i Runjevac. Zamenici: Baćan, Lisičić, Kovačević, Aćimov, Vukelja, Tatić i Grbić. Trener: Predrag Kandić.

ČSK Pivara: Tankosić, Vujošević, Zirić, Balinović, Mršić, Tanasić, Jović, Šljivančanin, Trivunović i Vukasović. Zamenici: Ileš, Ivetić, Tasić, Milanov, Jevtić i Oklobodžija.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here