Veseljko Trivunović pojačao ČSK Pivaru sa ciljem očuvanja srpskoligaškog statusa

1120

Fudbalski srpskoligaš iz Čelareva, ČSK Pivara, počeo je pripreme za nastavak prvenstva. Čelarevljani su sedamnaesti na tabeli sa jedanaest bodova, pa im predstoji žestoka borba za opstanak.

„Pripreme smo počeli protekle srede i radićemo na našem stadionu do nastavka prvenstva, 9. marta, do kada ćemo odigrati osam kontrolnih utakmica. Nadam se da ćemo spremno dočekati utakmicu prvog prolećnog kola, kada ćemo gostovati Radničkom u Sremskoj Mitrovici“, kaže šef struke Milan Mitrović.

U nastavak prvenstva Čelarevljani ulaze sa samo jednom željom – da se izbore za opstanak, što neće biti ni malo lako s obzirom da će se u niži rang preseliti četiri ekipe.


Sastav

Ekipu za sada čine: Ivanović, Mitrović, Medić, Jović, Balinović, Mršić, Jovanić, Jević, Jeftić, Vujošević, Zirić, Ivetić, Stanić, Leškov, Tanasić, Šljivančanin, Zeljković, Mihajlović, Tasić, Ileš, Đokić, Požarev, Oklobdžija, Milanov i novajlije Trivunović (OFK Bačka, Bačka Palanka) i Potkozarac (Zlatibor Čajetina).


„Želja nam je i namera da i dalje budemo članovi Srpske lige Vojvodina. Svesni smo situacije u kojoj se ekipa nalazi, kao i naših realnih dometa, ali čvrsto verujemo da možemo do ostvarenja cilja. Pojačali smo se dvojicom fudbalera, nadamo se da ćemo do kraja prelaznog roka biti jači bar još za trojicu – četvoricu. Na tome rukovodstvo kluba ozbiljno radi i verujem da će u tome uspeti.“

U nastojanjima da prolećni deo ČSK Pivare bude znatno berićetniji od jeseni, rukovodstvo ČSK Pivare vredno je radilo, tokom pauze između dve polusezone.

„Upravni odbor maksimalno se pobrinuo da imamo optimalne uslove za rad. Pivara će finansijski podržati klub u narednom periodu, što će svakako biti od velikog značaja. Bez finasijske pomoći Pivare, naša nastrojanja da se spasemo ispadanja iz lige bila bi nerealna. Sigurno je da ćemo svi mi koji činimo klub, nakon nailaska na razunevanje u Pivari Čelarevo, dati sve od sebe da proleće bude znatno berićetnije od protekle jeseni“, poručio je Mitrović, kome će u radu sa ekipom pomogati Miroslav Pavlović i Siniša Čubrilo.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here