Poznat dobavljač i cena stubova na plaži Tikvara

11114

BAČKA PALANKA: Minule nedelje, na popularnoj plaži na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci, postavljeni su betonski stubovi, o kojima se mnogo komentarisalo na socijalnim mrežama. Betonski stubovi imaju dekorativne završetke, a na njima su instalirane metalne šipke koje drže mrežu, koja bi trebala da ima za ulogu pravljenje hlada.

Mi smo bili na terenu i razgovarali sa građanima i Darkom Božovićem, direktorom USR „Tikvara“ – upravljačem Parka prirode Tikvara, na kojoj se nalazi plaža.

Pogledajte prilog!

Prilikom razgovora direktor USR „Tikvara“, Darko Božović nije mogao da se seti tačnog naziva firme koja je bila dobavljač stubova, pa smo kao informaciju od javnog značaja od USR „Tikvara“ zatražili predmetne fakture koje se odnose na predmetnu investiciju.

Zahvaljujemo se USR „Tikvara“ i direktoru Darku Božoviću što su nam blagovremeno prosledili dokument. Na fakturi se vidi da je dobavljač Zanatska radnja „MIL MARK“, preduzetnice Snežane Kubatov. Pod tačkom 4. se nalaze stubovi čija je cena 12.000 RSD po komadu i nose naziv GRČKI STUBOVI. Iz dokumenta se ne vidi gde su nabavljene metalne šipke i mreža kao i ko je izveo radove na montaži.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here