Božićni bazar u Bačkom Petrovcu: Pozivnica za izlagače

Organizatori manifestacije Božićni bazar u Bačkom Petrovcu pozivaju sve zainteresovane izlagače da se prijave lično, mejlom ili poštom najkasnije do 15. decembra

362
Božićni bazar u Bačkom Petrovcu 2019. godine. Foto: Opština Bački Petrovac

BAČKI PETROVAC: Božićni bazar održaće se u Bačkom Petrovcu u subotu, 18. decembra na Trgu slobode od 13 časova. Organizatori manifestacije Božićni bazar u Bačkom Petrovcu pozivaju sve zainteresovane izlagače da se prijave lično, mejlom ili poštom najkasnije do 15. decembra.


U pozivu izlagačima navedeno je da u subotu, na dan održavanja Božićnog bazara, moraju da dođu najkasnije do 10 časova i da je zabranjeno da ostavljaju vozila unutar izlagačkog prostora.

Organizator obezbeđuje štandove, električnu energiju, odnosno rasvetu i utičnice za svaki štand. Izlagači moraju doneti stolove, stolice i produžne kablove. Udruženja, odnosno izlagači mogu doneti svoje tezge, u skladu sa svojim potrebama, kažu organizatori.

Raspored izlagača po štandovima određuje organizator i nisu moguće izmene, svaki štand će biti obeležen imenom izlagača. Izlagačka mesta se naplaćuju jednokratno 1.500 dinara po zauzetoj tendi.

-Udruženja, odnosno izlagači koji će na svom štandu prodavati prehrambene proizvode su u obavezi da poseduje validnu sanitarnu knjižicu i dozvolu veterinarske inspekcije za prodaju proizvoda životinjskog porekla – posebno naglašavaju organizatori manifestacije i dodaju da je strogo zabranjeno priključenje uređaja za grejanje na električnu mrežu.

Prijave za izlagače mogu se preuzeti u Opštini Bački Petrovac, Kolarova br. 6, u uslužnom centru na šalteru br.1, u prostorijama Turističke organizacije, Maksima Gorkog 17 ili preuzeti sa sajta opštine www.backipetrovac.rs ili sajta turističke organizacije www.turizambackipetrovac.rs. Adrese na koje izlagači dostavljaju prijave su: Opština Bački Petrovac, Kabinet predsednika opštine, Kolarova 6, 21470 Bački Petrovac ili opstina­backipetrovac.rs, kao i Turistička organizacija Opštine Bački Petrovac, Maksima Gorkog 17, 21470 Bački Petrovac, odnosno turizam­backipetrovac.rs.

Za dodatna pitanja organizatori navode kontakt- telefone 021/780-247 ili 021/780 -478 svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Na Božićnom bazaru očekuje se veliki broj posetilaca, ali i izlagača, koji će gostima ponuditi razne đakonije, suvenire, novogodišnje ukrase, ali i gastronomske specijalitete, te domaće rakije i vina, a sigurno će biti čuvenog petrovačkog kulena.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here