Одржана свечана академија „Светлост која се чује“ у Гајдобри

Поводом Дана школе

Извор: Основна школа "Алекса Шантић" Гајдобра - Нова Гајдобра/Facebook

ГАЈДОБРА – У Основној школи „Алекса Шантић“ Гајдобра/Нова Гајдобра, поводом Дана школе, у суботу 27. маја одржана је свечана академија „Светлост која се чује“.


У присуству директорке Рајкице Зубац, колектива школе, као и бивших колега, родитеља и ученика уприличен је пригодан програм. Наступио је школски хор који води професорица Снежана Жујић, а ученици који су део драмске секција извели су представу.

Том приликом додељене су награде ученицима као и њиховим менторима који су остварили успехе на општинским и републичким такмичењима, а награђени су и најуспешнији ликовни и литерарни радови.

„Додељено је 47 захвалница, ученици и наставници су се заиста потрудили и цео догађај је превазишао очекивања. Овде има много вредне, талентоване деце, а ми као колектив смо се потрудили да их за њихов труд и наградимо“, рекла је директорка Рајкица Зубац“.

Дан пре свечаности, у школи је одржан спортски дан. Ученици су још једном доказали да заслужено освајају награде у различитим спортским такмичењима (кошарци, одбојци, фудбалу). Међутим, највише су их забавиле традиционалне дечје игре попут трке у џаковима, потезања конопца, ношења јаја у кашици…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here