Брајан Волш оптужен да је убио супругу Ану

Након што се изјаснио да није крив за ометање истраге, Брајан Волш биће саслушан у тужилаштву сутра ујутро, овога пута у вези са оптужбама за убиство

Фото: Принтскрин

Мајкл Мориси, тужилац саопштио је да полиција има разлога да верује да је Брајан Волш (47) убио своју супругу Ану Волш 39. Након што се изјаснио да није крив за ометање истраге, Брајан Волш биће саслушан у тужилаштву сутра ујутро, овога пута у вези са оптужбама за убиство. Тужилац Мориси изјавио је да ће други детаљи о убиству Ане Волш бити саопштени накнадно.


Ана Волш није виђена од 1. јануара, а њен послодавац у Вашингтону, а затим и њен супруг обавестили су 4. јануара полицију о њеном нестанку. Волш је тада изјавио да је она 1. јануара након заједничке прославе Нове године отишла на аеродром да би се укрцала у авион за Вашингтон. Накнадно је утврђено да Ана није ушла у тај авион. Сигнал њеног мобилног телефона ухваћен је наредног јутра у близини њене куће у Кохасету, где је живела са мужем и троје деце. У подруму куће нађени су крвави трагови и поломљен нож, док је на депонији у близини куће Волшове мајке нађена крвава тестера и други предмети које је полиција повезала са нестанком Волшове.

Утврђено је и да је Брајан Волш након Аниног нестанка купио средства за чишћење у вредности од 450 долара и да је на интернету претраживао “како се решити тела жене од 52 килограма“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here