Велики успеси тренера и такмичара КБС „Динамик“

Историјски резултати Џиу џицу репрезентације Србије у прошлој години

Тренер клуба борилачких вештина „Динамик“ Урош Дрндарски, који је на прошлој Изборној скупштини Џиу џицу савеза Војводине изабран за члана Управног одбора и потпредседника Џиу џицу савеза Војводине, добио је од органа Џиу џицу савеза Србије статус Националног тренера са „А“ националном лиценцом.


Урош Дрндарски биће ангажован као помоћник националног селектора и тренера Џиу џицу репрезентације Србије, задужен за млађе узрасне категорије (кадетска и јуниорска селекција).

Ово је велико признање за клуб борилачких вештина „Динамик“ који је прошле године обележио јубилеј од 10 година постојања.

Историјски резултати Џиу џицу репрезентације Србије у прошлој години

Два такмичара су освојили златне медаље на Европском и златну и бронзану медаљу на Светском првенству, као и златну и сребрну медаљу на Светским играма (World Games), такмичењу које окупља 35 спортова који нису у саставу Олимпијских игара.

Завршили су годину на првом месту по бодовима у две најјаче сениорске категорије и тако допринели да се Србија котира високо на светској сцени џиу џитсу спорта.

Што се тиче активности у клубу, такмичари се тренутно спремају за Првенства Војводине и Србије, које ће бити одржани у марту месецу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here