Merima Isaković optužila Branislava Lečića za silovanje pre 43 godine

Jedna od najvećih mladih glumica bivše Jugoslavije optužila Branislava Lečića za silovanje!

565
Izvor: Nedeljnik

Psihološkinja i jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merima Isaković optužila je, u ispovesti „Nedeljniku“, glumca Branislava Lečića da ju je silovao pre 43 godine.


Isaković je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije i imala je naslovnu ulogu u filmu „Jovana Lukina“, a u 21. godini doživela je tešku saobraćajnu nesreću.

Posle završenih doktorskih studija iz psihologije i magistarskih studija iz kliničke psihologije, sada živi i radi u Australiji, blizu Brizbejna, kao klinički psiholog i klinički neuropsiholog.

Isaković je za „Nedeljnik“ ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.

 

„Opraštam ti, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo“, navela je ona za „Nedeljnik“.

„Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja“, napisala je Merima Isaković.


Pročitaj: Samoubistvo momka iz Bačke Palanke je zvono koje nas upozorava da mladi sve ćešće biraju putovanje na nebo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here