Агенција за спречавање корупције за Ољу Нађ препоручила разрешење са јавне функције

Како стоји на сајту Агенције за спречавање корупције, ово Решење је коначно.

5050

Редакција портала БАП ВЕСТИ је дошла до сазнања да се је Агенција за спречавање корупције, Ољи Нађ, директорици Културног центра Бачка Паланка, решењем бр. 014-07-00-0598/20-11 од 30.08.2021. године, изрекла Меру јавног објављивања препоруке за разрешење са јавне функције директора „Културног центра Бачка Паланка“.  Ово решење је објављено на интернет страници Агенције за спречавање корупције и у Службеном гласнику Републике Србије.

Како се наводи у решењу, утврдило се да је Оља Нађ, поступила супротно одредбама члана 40. и 42. ст 1. Закона о спречавању корупције, на тај начин што је за време вршења јавне функције директора „Културног центра Бачка Паланка“ Бачка Паланка са Драганом Прицом и Ненадом Еречковићем, члановима Управног одбора ове установе, закључила Анексе уговора о раду, којима су повећани коефицијенти за обрачун зарада овим запосленицима установе „Културног центра Бачка Паланка“ из Бачке Паланке.

Комплетно решење, које је испред Агенције за спречавање корупције потписао директор Драган Сикимић, можете погледати ОВДЕ. За сада се одборници Скупштине општине Бачка Паланка нису изјашњавали по овој препоруци.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here