Без поскупљења даљинског грејања, „Стандарду“ одобрене општинске субвенције (ВИДЕО)

Шушница: На пролеће креће реконструкција топловода у Бачкој Паланци

428

БАЧКА ПАЛАНКА – Три месеца, колико траје грејна сезона у Бачкој Паланци, посао снабдевања и наплате даљинског грејања обављало је Јавно предузеће „Стандард“.


Тако је требало бити све док нови јавно-приватни партнер не преузме обављање ове делатности, али је на данашњој седници општинског већа донета одлука да „Стандард“ буде одређено као Јавно тело 2 у Јавном уговору. Ово Јавно предузеће данас је Општинском већу упутило предлог за добијање субвенција из општинског буџета, након што је одбијен предлог за повећање цена грејања. Према речима председника општине Бачка Паланка, још увек се не зна колико ће износити те субвенције.

Нешто више о овој теми, као и о томе кад ће почети реконструкција топловода у Бачкој Паланци, питали смо председника општине Бачка Паланка, Бранислава Шушницу.

 

2 Kоментара

  1. Ista prica vec cetiri decenije. Najpre da nam prezentujete mesecne utroske gasa, dugogodisnji utrosak sredstava za ne-odrzavanje toplovoda i relativno nove kotlarnice.
    Grad Nis ima za 20% nizu cenu grejanja a vi trazite povecanje cena,…jel gas poskupio. Objasnite korisnicima zasto je cena dalj.grejanja za 50% skuplja od cene- troskova stanara koji imaju svoj sopstveni kotao za grejanje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here