„Нови Сад – Гас“ упозорио кориснике на потенцијално проблематичне позиве

Због учесталих позива које добијају грађани на територији општине Бачка Паланка и Новог Сада.

Фото: Getty images

Предузеће „Нови Сад-Гас“ ДОО послало је, уз рачуне, својим корисницима саопштење у ком им скреће пажњу на позиве који су добили грађани на територији општине Бачка Паланка и Новог Сада.

– Желимо да вам скренемо пажњу на позиве који се упућују грађанима и потрошачима „Нови Сад-Гас“-а, а у вези нуђења услуге сервисирања гасних котлова и опреме, да предузеће „Нови Сад-Гас“ д.о.о. нема никакве везе са поменутом акцијом као и да сумњамо у веродостојност нуђене услуге усред грејне сезоне – наводи се у саопштењу које је још 25. јануара објављено и на њиховом сајту.

Даље је појашњено да се позиви упућују од стране предузећа из Београда, „које није овлашћени сервисер било ког од реномираних прозвођача гасних котлова, нити има било какве везе са предузећем „Нови Сад-Гас’ д.о.о“.

– Упозоравамо потрошаче да буду крајње опрезни коме поверавају своју унутрашњу гасну инсталацију (УГИ) и гасни котао на сервисирање и да то чине исклјучиво са овлашћењим сервисима за своје гасне котлове које поседују – поручује се на крају саопштења које потписује ВД директор мр Милан Ђукић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here