Проглашена ванредна ситуација на територији општине Бачка Паланка

Све расположиве екипе се налазе на терену и рашчићавају последице невремена по утврђеним приоритетима

Саопштење за јавност Општине Бачка Паланка

Председник општине Бачка Паланка је на предлог Општинског штаба за ванредне ситуације Општине Бачка Паланка усвојеним на вечерас одржаној ванредној седници донео Одлуку о проглашењу ванредне ситуације на територији општине Бачка Паланка због елементарне непогоде проузроковане олујним временом праћеним јаком кишом на територији општине Бачка Паланка.

Током вечери општину Бачка Паланка посетили су председник Покрајинске владе господин Игор Мировић и помоћник министра МУП господин Лука Чаушић који са Председником општине Бачка Паланка господином Браниславом Шушницом обилазе град као и сва насељена места Општине Бачка Паланка.

Све расположиве екипе се налазе на терену и рашчићавају последице невремена по утврђеним приоритетима па се апелује на све грађане општине Бачка Паланка за стрпљење као и да из безбедоносних разлога самоиницијативно не уклањају грање и стабла са електричних водова.

Председник Покрајинске владе господин Игор Мировић је обезбедио помоћ бројних предузећа из Града Новог Сада и као и из суседних општина у санирању последица невремена.

На отклањању последица невремена на територији општине Бачка Паланка помоћ у механизацији и људству су пружили локални привредни субјекти.  

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here