Додик извређао Ђоковиће пред емисију РТС-а: „Тешки, у п**ку материну, циганија“ (ВИДЕО)

Видео изазвао бројне реакције на интернету

Фото: 021.rs

Снимак Милорада Додика који је пред гостовање на РТС-у извређао породицу Ђоковић, изазвао је бројне реакције на интернету.


Видео је на Јутјубу објавио Небојша Вукановић, посланик Народне скупштине Републике Српске.

У њему се види како Додик, пре уласка у етар емисије „Око“ на РТС-у говори о породици Ђоковић.

„Мада су Ђоковићи ови тешки, могу ти рећи, у п**ку материну. Наши људи све то доживљавају на емоције, а кад уђеш у посао, ау… Циганија поприлична, могу ти рећи. Они сарадници њихови, то… И онда изгуби оно у четврфиналу“, рекао је Додик водитељу Градимиру Папићу.

Вукановић који је објавио снимак, на Фејсбуку је написао да „изгледа да смо узалудно бацили 50 милиона марака на тениски терен, кабриолет арену, Српска опен и долазак Новака Ђоковића у Бањалуку, јер је Милорад Додик вечерас тако извређао Ђоковиће да верујем задуго неће доћи у Бањалуку и Републику Српску.“

„Очито је био неопрезан и свашта причао у студију РТС-а пред емисију, па је то неко у режији снимио и потрудио се да оде у етар“.

Додао је да се Додик није одвајао од Новака и породице Ђоковић док су били у Бањалуци, али „кад је турнир завршио показало се да није било све онако како су камере режимских медија желеле показати“.

„Остаје да се види како ће Новак Ђоковић и његова породица реаговати на увреде Милорада Додика, али је извесно да је ова година први и последњи тениски турнир у Бањалуци, и да су Додик и Драшко бацили 50 милиона марака народног новца како би се пар пута фотографисали и купили поене, а кад су се светла угасила иза кулиса кошпице су почеле да лете на све стране јер очито да нису сви задовољни расподелом плена и јавног народног новца“, закључио је посланик у Народној скупштини Републике Српске.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here