Ronaldova kapitenska traka pomoći će da mali Gavrilo dobije najskuplji lek

Slika Kristijana Ronalda kako baca kapitensku traku na utakmici sa Srbijom obišla je svet

428
Foto: FoNet

Kapitenska traka Kristijana Ronalda koja je pre tri dana izazvala mnogo kontroverze u fudbalskom svetu, sada se nalazi na humanitarnoj aukciji, zahvaljujući dežurnom radniku na stadionu „Rajko Mitić“ koji ju je uzeo sa terena. Tako će i Ronaldo pomoći u lečenju malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.


Gavrilo ima samo šest meseci i bori se za sa spinalnom mišićnom atrofijom. Za njegovo lečenje potrebno je dva i po miliona evra. Porodica nažalost nema uslova da sama sakupi ova sredstva, pa se obratila širokoj javnosti za pomoć.

Slika Kristijana Ronalda kako baca kapitensku traku na utakmici sa Srbijom, nezadovoljan što sudija nije priznao go portugalskoj reprezentaciji obišla je svet. Dežurni radnik na stadionu „Rajko Mitić“ je uzeo traku sa terena i odlučio da je donira, kako bi se pokrenula humanitarna aukcija.

Traka se prodaje na nalogu „ZajednoZaŽivot“, preko kog su i ranije organizovane humanitarne aukcije za sportske artikle, kao što su dresovi, patike, kapitenske trake poznatih sportista.
U akciju se uključio i Sport Klub, kojem se radnik najpre obratio, poručujući da će probati da dođu do nekih igrača i do samog Ronalda, uz nadu da će se prikupiti što više sredstava i da će priča obići svet.

Kapitenska traka biće dostupna naredna tri dana, a donator koji izlicitira najveću sumu, poneće kući sa sobom i jedan deo fudbalske istorije.


Malom Gavrilu Đurđeviću takođe možete pomoći na sledeći način:

 Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

 160-6000000844014-95

 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

 NBS IPS QR kod


Pogledaj: Penzioneri će od države dobiti vitamine C, D i cink

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here