Како се уређује плажа у Сремској Митровици

Град Сремска Митровица за ову намену издвојио је 17 милиона динара

320
Фото: Facebook/Moj grad Sremska Mitrovica

СРЕМСКА МИТРОВИЦА – У току су радови на уређењу градске плаже у Сремској Митровици за предстојећу сезону која званично почиње 10 јуна. Тренутно се изводе радови на припреми подлоге, на самој обали, а део мобилијара и клупе су већ постављени. Град Сремска Митровица за ову намену издвојио је 17 милиона динара.


Приближава се још једна купалишна сезона на реци Сави у Сремској Митровици. У току је равнање и расипање песка на обали, као и чишћење и уређење плаже од речних наноса. Сваке године плажа на реци Сави угости велики број туриста, али и Митровчана који су јој верни деценијама.

Фото: Facebook/Moj grad Sremska Mitrovica

Сваке године Град улаже значајна средства како би градска плажа била репрезентативан пример и добар део туристичке понуде. Ове године град је определио 17 милиона динара за уређење плаже а новина је и набавка лежаљки и сунцобрана са логоом града.

Као и свих година до сада, на градској плажи се не наплаћује улаз, те су сви добродошли. Уређени део плаже може да прими око 5.000 купача, а у рекреативне сврхе и ове године на располагању су терени за фудбал, одбојку, кошарку као и привремени и стални угоститељски објекти.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here