Филмски репертоар од 24. до 26. фебруара

Два филма на репертоару у Градском биоскопу у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу од 24. до 26. фебруара приказиваће се два филма. 


У Градском биоскопу од 24. до 26. фебруара од 19 часова приказиваће се филм „Кикорики 2“ синхронизован на српски језик.

Неодољива Кикорики дружина враћа нам се у новој, незаборавној породичној авантури “Кикорики: Већ виђено”. Краш одлучује да свом најбољем пријатељу Барију приреди незаборавну рођенданску забаву. Он ангажује агенцију “Већ виђено”, која својим клијентима организује узбудљиве авантуре на путовањима кроз време. Током ове невероватне пустоловине, Крашово непоштовање правила изазваће катаклизмичну несрећу, услед које ће његови пријатељи бити раштркани у различитим вековима. Да би спасао другаре и безбедно их вратио кући, Краш мора брзином муње да путује кроз прошлост и будућност. Времена је мало, па ће помоћ морати да потражи од свог алтер ега из другог времена.

У Градском биоскопу од 24. до 26. фебруара од 21 часа приказиваће се филм „Алкарас“.

Филм је добитник Златног медведа за најбољи филм на Берлиналу 2022.
Откад памте, породица Соле је свако лето проводила берући брескве у Алкарасу, малом каталонском селу. Али, суочени са деложацијом, схватају да би им овогодишњи род могао бити последњи. Нови планови, који укључују сечу дрвећа брескве и постављање соларних панела, изазивају раздор у овој великој породици. По први пут се суочавају са неизвесном будућношћу и ризикују да изгубе више од свог воћњака.
Након дебитантског филма „Фридино лето“, Карла Симон се поново ослања на своје искуство живота на каталонском селу, где људским животима управљају годишња доба и хировита клима. Породична динамика може бити замућена економским проблемима, али постоји разлике у томе како се сваки појединац односи према времену. Млађи уживају у наизглед вечној садашњости, док отац тврдоглаво игнорише скору будућност, а деда се узда у давно заборављено обећање да ће доказати власништво над њиховом кућом…

Цена улазница за ове пројекције је 250 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here