Пикси изабрао за Катар

Фудбалски савез Србије објавио је списак играча које је селектор Драган Стојковић изабрао за Светско првенство у Катару

Фото: Старспорт

Фудбалски савез Србије објавио је у петак 11.11. списак играча које је селектор Драган Стојковић изабрао за Светско првенство у Катару.


Орлови се налазе у Групи Г са Бразилом, Камеруном и Швајцарском. Први меч Србија игра 24.11. (20.00), ривал је Бразил, четири дана касније, 28.11. (11.00) следи меч са Камеруном, а 2.12. (20.00) сусрет са Швајцарском.

Није, реално гледано, ни било много дилема око списка путника за Катар. Група од двадесетак играча искристалисала се кроз Лигу нација. У избору шест штопера, поверење је указано Страхињи Ераковићу и Срђану Бабићу. Нема Матије Настасића и Ерхана Машовића. Без позива су остали и Михајло Ристић и Алекса Терзић, а ту су Марко Грујић и Урош Рачић.

На Стојковићевом списку су:

Голмани: Марко Дмитровић, Предраг Рајковић, Вања Милинковић-Савић

Дефанзивци: Стефан Митровић, Никола Миленковић, Страхиња Павловић, Милош Вељковић, Филип Младеновић, Страхиња Ераковић, Срђан Бабић

Везни ред: Немања Гудељ, Сергеј Милинковић-Савић, Саша Лукић, Марко Грујић, Филип Костић, Урош Рачић, Немања Максимовић, Иван Илић, Андрија Живковић, Дарко Лазовић

Напад: Душан Тадић, Александар Митровић, Душан Влаховић, Филип Ђуричић, Лука Јовић, Немања Радоњић.

Репрезентација се окупља 14.11. у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, дан касније, 15.11. (10.00) одлази у Манаму где ће 18.11. (18.30) на програму бити пријатељски меч са Бахреином.

Србија ће у својој бази у Дохи бити од 19.11.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here