Србија испустила победу против Камеруна, први бод за „орлове“ на Мундијалу

Голове за Србију постигли су Павловић и Милинковић Савић у финишу првог полувремена, те Митровић у 53. минуту

Ималa је Србија вођство од 3:1 против Камеруна, али је дозволила противнику да се врати у живот и дођу до изједначења – 3:3, у другој утакмици Групе Г на Мундијалу у Катару. „Орлови“ освојили први бод на турниру, а у последњем колу играће против Швајцарске (2. децембра).


Голове за Србију постигли су Павловић и Милинковић Савић у финишу првог полувремена, те Митровић у 53. минуту. Насупрот томе, стрелци за екипу Камеруна били су Кастелето, Абубакар и Чупо Мотинг.

У првом полувремену репрезентација Србије имала је своје прилике, али је Камерун повео преко Костелето.

Наставила је Србија да напада и то јој је се исплатило. Најпре је Страхиња Павловић, након убачаја Тадића, погодио за 1:1.

Само минут касније, након акције и додавања Андрије Живковића, забио је Сергеј Милинковић Савић за преокрет и вођство Србије.

Са тим резултатом се отишло на полувремену, а деловало је да је то дало снагу изабраницима Драгана Стојковића Пиксија. Већ на старту другог дела игре, након одличне акције, Митровић је постигао гол за 3:1.

Деловало је да је тиме запечаћена утакмица и да ће репрезентативци задржати резултат или потпуно декласирати Камерунце.

Међутим, то се није догодило. Најпре је Абубакар, резервиста, лобовао Вању Милинковића Савића са 14 метара. Најпре је речено да је офсајд, али је ВАР показало да ће се кренути од средине терена и да се гол признаје.

Само који минут касније, шок за навијаче Србије. Чупо Мотинг је избегао замку и изједначио за 3:3 у 66. минуту.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here