Велико интересовање за нове делиоце правде

Струковна организација судија Општинског фудбалског савеза Бачка Паланка

Фото: М. Ђ. Кременовић

У просторијама ОФС Бачка Паланка, одржан је скуп који је припремила и организовала Струковна организација судија ОФС Бачка Паланка. На овом скупу, међу осталима, биле су присутне и потенцијалне фудбалске судије.


Присутнима су се обратили, Ненад Хашка, председник комисије за унапређење судија Струковне организације судија ОФС Бачка Паланка и Милош Милешевић, председник судијске организације ОФС Бачка Паланка.

На скупу је између осталог речено да ће школа за суђење у Бачкој Паланци бити одржана од 23. јануара до 3. фебруара наредне године (свакодневно), уз теоријску и практичну наставу. За наставу ће бити задужени, инструктори са подручја ФС Војводина. Циљ, организовања ове школе је стварање, односно, промоција фудбалских судија. На овим предавањима, као гости наступиће еминентне фудбалске судије из Србије. Занимљиво је да се међу потенцијалним судијама налази и једна девојка – Лана Јосиповић. Старосна структура будућих делиоца правде је од шеснаест година па навише.

Током одржаног скупа, потенцијалним фудбалским судијама додељене су књиге, које садрже правила суђења.

Скупу су присуствовале будуће фудбалске судије – Лана Јосиповић, Милош Лукић, Борис Хорват, Давид Пинтер, Синиша Хашка, Немања Туцкешић, Јосип Бобак, Петар Рађеновић, Душан Карановић, Вук Обрадов, Лазар Лаћарак, Жељко Боцка, Момчило Вулић, Марко Марић, Вељко Тегелтија, Раде Каурин и Алекса Томановић.

Фото: М. Ђ. Кременовић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here