Vještica sa penala doneo pobedu Krilima Krajine

Krila Krajine - Mladost APA 3:2 (2:0)

695

Na stadionu Tikvara u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi, snage su odmerili fudbaleri Krila Krajine i fudbalskog kluba iz Apatina Mladost APA, a pobedu je odnela bačkopalanačka ekipa.


Bačka Palanka, stadion USR „Tikvara“, sudija Jurić (Senta) 7, strelci, Zagorčić 19, D. Gajdobranski 35, Vještica (iz penala) 87. minut za Krila Krajine, a Simić 72 i Đumić 85. minut za Mladost APA. Žuti kartoni, D. Gajdobranski, Batinica, Lončarević (Krila Krajine), a Jovović i Đumić (Mladost APA).

Krila Krajine: Stojčević 7,5, Stupar 7,5, Budisavljević 7,5, Medan 7,5, Vještica 8, Aćić 8, D. Gajdobranski 8 (Lončarević 7,5), Batinica 8 (Polić -), Pandurov 7,5, Vujanović 8, Zagorčić 8,

Mladost APA: Marković 6, Dulić 6,5, Jovović 7, Majstorović 6,5, Simić 7,5, Đumić 7,5, Vukadinović 8, Krunić 7 (Šimunov 7), Desnica 7, Mišković 7,5, Vejnović 7.

Igrač utakmice: Nemanja Vještica (Krila Krajine) 8


Bačkopalančani su prvi došli u vođstvo. Brzonogi Zagorčić je uspeo u 19. minutu da matira odbranu gostiju i nemoćnog golmana Markovića. Na 2:0, povisio je u 35, minutu Dino Gajdobranski, šutem po zemlji sa dvanaest metara u donji desni ugao gola, golmana Markovića.

U drugom poluvremenu, postignuta su tri gola. Gosti su golom Simića u 72. minutu smanjili vođstvo domaćih na 1:2. Simić je sa 25 metara,odlično šutirao, i smestio loptu u levi gornji ugao Stojčevićevog gola.

Na 2:2 izjednačio je Đumić i 85. minutu, pogodivši levi gornji ugao gola Bačkopalančana.

Konačan rezultat 3:2, postavljen je u 87. minutu.

U šesnaestercu Apatinaca, s leđa je srušen Batinica, a sudija Jurić je pokazao na belu taču. Vještica je bio siguran izvođač najstrože kazne. Uputio je poluvisoku loptu u levi ugao golmana Markovića, a ona je završila u mreži.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here