Фениксовци на теренима са три селекције

Кошаркашка хроника

Минулог викенда су три селекције КК „Феникса“ играле своје утакмице. Погледајте извештаје са утакмица.


Генерација КК „Феникс“ 2010.-11. је играла у Сомбору против екипе КК „Јокер“

На самом старту овог меча Феникс је заиграо агресивно у одбрани. Није дозвољавао домаћину да поентрина и са добрим нападом су стекли предност (14:6). У другом преиоду се играло кош за кош. Ни једна екипа није успела да наметне свој ритам па је разлика остала иста (25:17). Трећи период је био најефикаснији за обе екипе, али и у таквој игри Феникс се боље сналази па повећава своју предност (45:33). У последњем периоду рутинском игром Феникс контрлише утакмицу и резултат, нису дозволили домаћину да смањи предност па побеђују резултатом 59:48.

Генерација 2012.-13. је исто играла у Сомбору против екипе КК „ Сомбор“

Домаћини су боље почели овај меч и од самог старта су направили преднос која је на крају првог дела износила 15:8. И у другом делу су домаћини играли боље па је предност нарасла на 26:10. У трећем периоду Феникс игра боље и успева да смањи предност домаћина на 37:27. Половином последњег периода Феникс успева да смањи предност домаћина на смо четири поена предности. Имали су и два напада да скроз ухвате прикључак али ипак нису искористили своје прилике и домаћин је победио са 44:40.

Играли су и најмлађи (2014.-15.)

Они су угостили екипу из Ветерника. За обе екипе је то била прва утакмица и деца су се добро сналазила на кошаркашком терену. Гости су боље почели али су домаћини врло брзо преокренули резултат. На крај су играчи Феникса показали да су за мало бољи и победили су резилзатом 36:23.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here