Марина иако ослабљена боља од Бачког Јарка

Бачкопаланачки кошаркаши налазе се на четвртом месту у лиги и скором од 4 победе и 3 пораза.

БАЧКА ПАЛАНКА – У недељу (19.11.), у спортској хали Тиквара, кошаркаши Марине угостили су екипу Бачког Јарка у оквиру 7. кола међурегионалне лиге КСВ. У одличној утакмици пред око седамдесетак гледалаца Марина је забелезила победу коначним резултатом 89:74 (19:15, 27:27, 21:19, 22:13).

Била је ово тешка и неизвесна утакмица у којој су домаћи кошаркаши меч преломили тек у четвртој деоници. Изостанком Станића и Миловца, терет игре под кошем преузео је Мрђан који је уз Уроша Суђића и Ђукића био и међу најефикаснијима на овом мечу. Добру партију, нарочито у првом полувремену, пружио је и млади Гајић али прерано направљене личне грешке онемогућиле су га да меч заврши до краја.

После овог кола бачкопаланачки кошаркаши налазе се на четвртом месту у лиги и скором од 4 победе и 3 пораза. У следећем колу Марина гостује у Футогу првопласираној екипи на табели и ако тим буде комплетан може се и озбиљније запретити фаворизованом домаћину.

Против екипе Бацког Јарка, Марина је наступила у саставу: Ђукић 17, Суђић Д. 7, Мрђан 23, Суђић У. 23, Гајић 11, Трифуновић, Петрић, Савић 8.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here