Bod Panoniji sa gostovanja u Obrenovcu

Kvalitet same utakmice je bio na visokom nivou, pravi prvoligaški.

172

OBRENOVAC: U 2. kolu 1-B lige Srbije Banka Poštanska Štedionica, u subotu (23.10.) odigrana je sigurno najzanimljivija utakmica kola.

OK Tent 2 – OK Panonija 3:2

(11:25;27:25;23:25;25:13;18:16)

Čini se, da su obrenovčanke na samom početku utakmice, podcenile palančanke. Mlada tehničarka ekipe Panonije, Badanjac Teodora, odlično je razigravala sve njene drugarice. Mandić Anja i Đurković Tijana, bile su nezaustavljive u 1. setu. Na semaforu je na kraju prvog seta bilo 11:25 za Panoniju. Hladan tuš za trenerea Tenta Zekića i njegovu odličnu ekipu.

Drugi set, srednji bloker ekipe Tenta, kubanka Deans, zabila je par smečeva na samom početku i najavila dominaciju domaće ekipe. Ipak, izmenama, trener Panonije Filipaš, uspeva da stigne veliku rezultatsku prednost, ali u samoj završnici tog seta ipak Tent izjednačava na 1:1.

Treći set, palančanke ponovo dominiraju i povećavaju prednost na 2:1. U četvrtom setu, veliki pad u redovima palančanki i izjednačenje 2:2.

Peti set, iako su imale čak 3 meč lopte, ekipa Panonije, vratila se kići, sa samo 1 bodom.

„Pre svega čestitao bih ekipi Tenta na pobedi. Kvalitet same utakmice je bio na visokom nivou, pravi prvoligaški. Obe ekipe su pokazale kvalitet a Tent je na kraju odneo zasluženu pobedu. Nama je malo falilo sreće u završnici drugog seta koji smo izgubili na razliku. U petom setu smo imali tri meč lopte i kontru za pobedu, ali „Bože moj“ zato je odbojka zanimljiv sport – dok se poslednji poen ne osvoji ne može se pobediti. Što se tiče moje ekipe, igrom sam prezadovoljan ali rezultatom nisam. Utakmicu smo odigrali bez 1. libera Nevene Kolbas. Njen izostanak se itekako osetio. Sledeći vikend nam dolazi Radnički i sve misli su usmerene na tu utakmicu.“ – izjavio je trener Panonije, Darko Filipaš.

Sastav: Badanjac, Majkić, Mandić, Đurković, Simovski, Savić, Štrbac, Stanojev, Stojanović, Bošnjak i Kortić. Trener: Darko Filipaš.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here