Ceo plen u Rumi pripao odbojkašicama Panonije

500

RUMA: U devetnaestom kolu „Prve B banka poštanske štedionice lige“ odigran je meč između domaće ekipe Rume i gostujuće ekipe Panonije iz Bačke Palanke. Utakmica je bila od izuzetnog značaja za obe ekipe jer se i jedna i druga bore za opstanak u prvoligaškom društvu.


Posle nešto više od sat vremena igre,na semaforu je stajalo 0:3 tako da je ceo bodovni kolač otišao u ruke bačvanki. Silovito su započele utakmicu odbojkašice Panonije, pre svega u elementu servisa, čime su u više navrata stvarale opipljivu prednost u prvom periodu igre. Uspele su rumljanke  da pariraju kvalitetnim napadom ali im to nije bilo dovoljno da ugroze raspoložene gošće. Naredna dva seta se nije postavljalo pitanje pobednika jer su odbojkašice Panonije igrale vrlo sigurno i sa puno samopouzdanja. Mlada i perspektivna ekipa Rume se borila koliko je mogla ali jednostavno nije pronašla način da se odupre protivniku.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Jedna od junakinja ovog meča svakako je bila najmlađa odbojkasica Panonije Teodora Badanjac. Druga dizačica bačkopalanačkog prvoligaša veoma uspešno je zamenila rovitu Milicu Majkić. U trenucima kada se „lomio rezultat“ Milica je smogla snage i uspešno donela Panoniji pobedu.

Trener Panonije Miloš Šatora je posle meča izneo svoje utiske o utakmici: „Pribojavao sam se malo ishoda meča zbog rezultatske važnosti jer znam da nije lako igrati pod pritiskom. Sve devojke su odigrale sjajno baš kad je bilo najpotrebnije i tako pokazale da nije slučajno što je Panonija u odabranom prvoligaškom društvu.“

Za Panoniju su nastupile:  Majkić, Badanjac, Gavranović, Jovanović, Đurković, Kolbas, Stojanović, Mandić, Štrbac.

U narednom kolu Bačkopalančanke dočekuju ekipu Ivanjice. Meč je zakazan za subotu (27.02) u 18h u velikoj dvorani SC „Tikvara“.


Pogledaj: Jedan je kralj! Novak deveti put šampion Australian Opena

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here