Seniorke poražene od gošći iz Ivanjice, pionirke među 24 u Vojvodini

224

BAČKA PALANKA: U dvadesetom kolu „Prve B banka poštanske štedionice lige“, odigran je meč između domaće ekipe Panonije i gošći iz Ivanjice. Ubedljivom igrom Ivanjičanke su ostvarile tri boda vrednu pobedu.


Suprostavile su se domaće odbojkašice koliko su mogle ali to nije bilo dovoljno ni za počasni set protiv razigranih gošći. Na semaforu je posle nešto više od sat vremena pisalo 0:3.

Tračak nade da mogu do pozitivnog ishoda za Panoniju je predstavljao drugi set kada je egal rezultat bio do same završnice. Tada na scenu stupaju iskusne igračice Ivanjice. Potpomognute brojnim greškama domaćih, osvajaju drugi period igre. Treći set je bio čista formalnost jer Palančanke nisu našle snage da se jače suprotstave Ivanjičankama.

Trener Panonije Miloš Šatora je posle meča izneo svoje utiske: „Nadigrao nas je u ovom trenutku kvalitetniji sastav. Na trenutke smo igrali sasvim solidno ali prevelik broj grešaka protiv ovakvog protivnika se ne prašta. Ostaje nam još četiri utakmice do kraja prvenstva, pa ćemo pokušati da popravimo utisak i da dođemo do što više bodova i pobeda.“

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

 

Naredni meč na domaćem terenu Panonija igra u subotu protiv kraljevačkog Gimnazijalca. Utakmica počinje u 15h u SC „Tikvara“.

Pionirke Panonije i ove sezone među 24 najbolje ekipe Vojvodine

Pionirke Panonije i ove sezone su osvojile 1. mesto na prvenstvu regiona Južna Bačka.

U toku takmičenja savladale su ekipe Voleystars (Sombor), Goxin (Sombor), Merkur, Soko i to sve rezultatom 3:0, dok su od CVS-a (Sombor) izgubile 3:0. Samim tim direktno su se plasirale među 24 najbolje ekipe Vojvodine.

Na ovom prvenstvu učestvovaće u B grupi sa:

  • NS Voley Timom (Novi Sad)
  • Elan Voley (Srbobran)

„Čestitam mojim odbojkasicama na osvojenom 1.mestu regiona Južna Bačka, kao i na plasmanu među 24 najbolje ekipe Vojvodine. Ove sezone imamo značajan napredak u igri, što se pokazalo i na plasmanu. Što se tiče daljeg takmičenja, u grupi- B smo sa odličnim ekipama NS Voley Timom iz Novog Sada i Elan Voley iz Srbobrana. U tim mečevima, svaki osvojen set je dragocen“, izjavio je trener Stevan Nikolašević.

Sastav: Badanjac, Kirtić, Rodić, Bošnjak, Pilipović, Ćulibrk, Kuzmanović, Velemir, Zeljkić, Vlajkov, Stanimirović.


Pogledaj: Ceo plen u Rumi pripao odbojkašicama Panonije

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here