Важна победа „Панонки“ и корак више на табели

Екипу Паноније у следећем колу очекује гостовање у Ваљеву код екипе која је на корак од уласка у виши ранг.

388
OK Panonija

БАЧКА ПАЛАНКА – У недељу (20.03.) у 18. колу Прве Б Лиге Банка Поштанска Штедионица, екипа Паноније дочекала је екипу из Ивањице. Домаће одбојкашице укњижиле су нова три бода и тако на табели прескочили екипу Смеч 5 и пришли на само бод заостатка од екипе Дунава.

ОК Панонија – ОК Ивањица 3:0

„Једна јако тешка утакмица је иза нас. Пре свега на психолошком плану. Најтеже су утакмице које „морају“ да се победе и где су бодови већ унапред укњижени. То се приметило током прва два сета, играли смо у грчу и правили неке грешке које иначе не правимо. На крају смо успели да се стабилизујемо и остваримо значајну победу. Иако је екипа Ивањице последња на табели показала је да уме да буде тврд орах и да намучи сваког. У прошлом колу су били на корак сензације, водили су 2:1 против Лесковца и једна лопта им је фалила за победу. Када се подвуче црта морам бити задовољан, одиграли смо као права екипа. Остало нам је још четири кола и убеђен сам да ће играчице дати све од себе да остваримо што више победа и освојимо што више бодова“, рекао је тренер ОК Паноније Филипаш Дарко.

Екипу Паноније у следећем колу очекује гостовање у Ваљеву код екипе која је на корак од уласка у виши ранг. Утакамица се игра у недељу са почетком у 17 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here