Stonoteniserke Tikvare na pola koraka do cilja

Senzacija se zove Radovinka Radanović!

BAČKA PALANKA: U susret osamnaeste prvenstvene runde Druge lige Sever, stonoteniserke Tikvare su u SH „Tikvara“ savladale Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, rezultatom 4:0.


Miona Gajić i Stanislava Tošić bile su bolje od Ivane Belada i Judit Lapiš. Dubl Tošić – Gajić pobedio je protivnički dubl Ivana Belada, Judit Lapiš sa 3:1 dok je četvrti poen domaćoj ekipi donela veteranka, Radovinka Radanović, koja je rezultatom 3:0 u setovima, pobedila Vesnu Matijević, od koje je starija tri puta.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Mada smo zabeležile laku i ubedljivu pobedu maksimalnim rezultatom, meč je na neki način obeležila naša igračica Radovinka Radanović, koja je rezultatom 3:0 u setovima pobedila Vesnu Matijević, od koje je starija, gotovo tri puta. Mi ćemo već u nedelju, 18.  aprila, u Bačkoj Palanci, odigrati prvenstveni meč sa Čelarevom, dok ćemo u poslednjem prvenstvenom kolu gostovati u Skorenovcu. Očekujemo da ćemo u ova dva sureta zabeležiti pobede, i sezonu završiti bez poraza – istakla je, nakon meča sa Vojvodinom,  Stanislava Tošić.

Ovom pobedom Tikvara je osigurala prvu poziciju na tabeli, a do plasmana u Prvu ligu, po svemu sudeći, će stići kroz mečeve baraža.


Sudija: Milan Fidora.

Rezultati:

Tošić – Lapiš 3:0 (11:3, 11:8, 11:3), Gajić – Belada 3:0 (11:5, 11;6, 11:3), Radanović – Matijević 3:0 (12:10, 11:8, 11:8), Tošić, Gajić – Belada, Lapiš 3:1 (11:4, 7:11, 11:3, 11:2).


Pogledaj: Muška ekipa „Tikvare“ lako do pobede u Novom Sadu


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here