Muška ekipa „Tikvare“ lako do pobede u Novom Sadu

Stonoteniska hronika

178

Minulog vikenda, odigran je samo jedan prvenstveni stonoteniski meč. U Novom Sadu su se sastali, domaća ekipa „Ćurić“ i „Tikvara“.


Iako se očekivalo da će Novosađani i Bačkopalanačani odigrati rezultatski neiszvestan meč, to se nije dogodilo.

Susret odloženog sedmog kola Vojvođanske A lige, pripao je bačkopalanačkoj ekipi maksimnalnim rezultatom 4:0. Ovom pobedom, Dembicki i njegovi klupski drugovi, ostali su u borbi za osvajanje prvog mesta i plasman u višu ligu.

Meč odluke za prelazak u Drugu ligu, po svemu sudeći biće odigran u u Zmajevu, gde će domaća istoimena ekipa ugostiti „Tikvaru“. Meč u Zmajevu, po rasporedu takmičenja, odigraće se 24. aprila.

Pre duela sa Zmajevčanima, „Tikvara“ će gostovati „Partizanu“ iz Šida, a nakon toga biće domaćin „Ćuriću“ iz Novog Sada. Pobede Bačkopalančana u mečevima sa Šiđanima i Novosađanima, ne bi smele doći u pitanje.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

STK „Ćurić“ – STK „Tikvara“ 0:4

Topić – Elez 1:3, Antičević – Sokolović 0:3, Brankov – Dembicki 2:3, dubl, Topić, Brankov – Elez, Sokolović 1:3.

U dosadašnjem delu sezone, u Vojvođanskoj A ligi, najuspešniji takmičari su Komad iz ekipe „Zmajeva“ i Elez iz „Tikvara“. Njih dvojica su ostvarila, identičan učinak – petnaest pobeda i dva poraza. Drugo i treće mesto dele, Topić iz ekipe „Ćurić“ i Sopkolović iz „Tikvare“. Topić i Sokolović su u do sada odigranim mečevima u Vojvođanskoj A ligi, petnaest puta osetili slast pobede, a tri puta gorčinu poraza.

Stonoteniserke „Tikvare“, do kraja sezone imaju samo jedan ozbiljniji ispit. Naime, Bačkopalančanke će 17. aprila, dočekati u SH „Tikvara“ komšinice iz „Čelareva“. Po završetku ligaškog takmičenja, Miona Gajić i njene kolegionice iz ekipe, sada je već sasvim izvesno, pokušaće putem baraža, da se plasiraju u Prvu ligu. Mečevi baraža, odigraće se početkom juna meseca.


Pogledaj: Uspešan vikend za KK „Tikvara“: Dva zlata i jedna bronza za Bačkopalančanke

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here